Onsala BK

Referat: IK Zenith - Onsala BK

Stolta tränare.
IKZ - Onsala 2-5 (1-2)

Ikväll möte vi ett etablerat Division 1 lag sedan många år. Vi kunde tämligen omgående konstatera att tempot var mycket högt och självklart även effektiviteten. Vi låg under med 0-2 efter en kvart och då är det lätt att vika ner sig men INTE IKZ. Vi tog på blåstället och jobbade stenhårt för varann vilket reducerade i 1-2 reducering. I andra halvlek har vi en riktigt bra period mellan 45-70 min. Då gör vi även 2-2 och skapar ytterligare lägen. Men tyvärr blir vi stenhårt straffade av Onsalas effektivitet sista 20. Vi kan konstatera att vi gör en heroisk insats mot ett välmeriterat lag. Resultatet speglar verkligen inte matchen. En uddamålsförlust hade kännts okej men jag lider med Er tjejer. Ni var värda mer ikväll .